Μέγεθος γραματοσειράς
Παρασκευή, Αύγουστος 01, 2014
Κύριο περιεχόμενο
Κατάλογος Διασκέδαση-Φαγητό Παιδότοποι Village Park –ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ - Κατασκήνωση στο Σίσσι Άγιος Νικόλαος Λασίθι

Village Park –ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ - Κατασκήνωση στο Σίσσι Άγιος Νικόλαος Λασίθι Χαρακτηριστικό

Address
Διεύθυνση :Κοντά στο Σίσσι, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο
28410 71071
Fax
28410 71171
E-mail
Προβολές
350
Video
Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες της παιδικής ηλικίας, αλλά και τις απαιτήσεις και ανασφάλειες των γονέων, συνδυάζουμε το παιχνίδι με τη δημιουργία, τη χαρά με τη φαντασία, την ελεύθερη δραστηριότητα με την ασφάλεια. Με σεβασμό στο κατάφυτο φυσικό περιβάλλον από πρίνους, πεύκα, λιοπρίνια και άλλα δέντρα, η κατασκήνωση εκτείνεται σε χώρο 35 στρεμμάτων, στον οποίο υπάρχουν οι αντιθερμικές και αντισεισμικές εγκαταστάσεις: κοιτώνων, μαγειρείων, ιατρείου, υγιεινής-με ηλεκτροφωτισμό ακίνδυνο για τα παιδιά και τζάμια triplex στους υαλοπίνακες των κουφωμάτων τους- καθώς και τα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 & 8Χ8, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ , mini-golf, δύο πισίνες, ποδηλατοδρόμιο, χώρος για πλεούμενο-πειρατικό και για συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και βενζινοκίνητα μηχανάκια και πατίνια. Όλοι οι χώροι διαθέτουν μικροφωνική εγκατάσταση και τέλειο Σύστημα Πυρασφάλειας, συνδεδεμένο με ιδιόκτητη γεώτρηση. Η κατασκήνωση διαθέτει ελικοδρόμιο.

Kάθε μέρα διοργανώνονται δεκάδες δραστηριότητες με σκοπό όλοι οι κατασκηνωτές να λάβουν μέρος σ΄αυτές, να γνωρίσουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και ανθρώπινες αξίες.

Ως πρωτοπόροι του κατασκηνωτικού θεσμού στην Κρήτη και με προϋπηρεσία πάνω στο θεσμό από το 1964, ιδρύσαμε το 1975 - σε ιδιόκτητο χώρο στη Σταλίδα - την Πρώτη Παιδική Κατασκήνωση στο νησί. Η εμπιστοσύνη σας μας οδήγησε το 2001 να εγκαινιάσουμε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον ΠύργοΣισίου (περιοχή Ντάρμαρος).

Το «Village Park –ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ» λειτουργεί ως πρότυπη κατασκήνωση, εξασφαλίζοντας στα παιδιά παιχνίδι, κέφι και χαρά μέσα σ΄ένα φιλικό, ευχάριστο μα πάνω απ΄όλα ανθρώπινο και οικογενειακό περιβάλλον. Είμαστε Γονείς, Εκπαιδευτικοί-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Υπαίθρια Ζωή και Κολύμβηση.Στην προσπάθειά μας,
εκτός από την οικογένεια Ζωγραφάκη, πλαισιωνόμαστε από ένα επιτελείο Εκπαιδευτικών,

Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Νηπιαγωγών, Δασκάλων και ατόμων με προϋπηρεσία στο χώρο της κατασκήνωσης. Όλοι οι ομαδάρχες είναι παλιοί μας κατασκηνωτές.

Νιώθουμε υπερήφανοι που καταφέραμε να καθιερώσουμε το θεσμό της κατασκήνωσης και ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που στάθηκαν συνοδοιπόροι μας εμπι στεύοντάς μας τα παιδιά τους.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΧΕΡΙΑ.

Με εκτίμηση
Ζωγραφάκης Γιάννης και Κατερίνα
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

Τηλ: 2810 236555 – fax : 2810 238080 (ισχύει μέχρι 17/6)

Από 18/6 ισχύουν τα τηλέφωνα της κατασκήνωσης)

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ:

Τηλ: 28410 71071 – fax : 28410 71171
e-mail: info@zografaki.com
Χάρτης
Φωτογραφίες (1)
Κριτικές και σχόλια (0)

Σχολιάστε αυτήν την καταχώρηση!

Πως να ...;

Αφού εγγραφείτε στο σύστημα του καταλόγου θα σας σταλεί μήνυμα στο email το οποίο δηλώσατε...Περισσότερα

Με δυο λόγια...

Ο νέος Επαγγελματικός Κατάλογος της ανατολικής Κρήτης είναι γεγονός!...Περισσότερα

Kαταχωρήστε δωρεάν

Η δωρεάν καταχώρηση περιλαμβάνει: Όνομα επιχείρησης, περιγραφή, τηλέφωνα, email...Περισσότερα

Άλλα ενδιαφέροντα

Περιεχόμενα

Υπάρχουν 201 καταχωρήσεις και 121 κατηγορίες στον Επαγγλματικό Κατάλογο Ανατολικής Κρήτης